A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, культури і туризму, молоді та спорту Мізоцької селищної ради

ВСЕСВІТНІЙ ДЕНЬ ПРИБИРАННЯ 2021 У МІЗОЦЬКІЙ ТГ

Дата: 06.09.2021 16:26
Кількість переглядів: 605

   Стартує найбільша акція осені, яка традиційно відбувається в третю суботу вересня в 24 регіонах України та 180 країнах світу. 17 вересня 2021 року о 10:00 напередодні World Cleanup Day Мізоцька територіальна громада разом із мільйонами активістів зі 180 країн світу вийде на Всесвітній день прибирання «World Cleanup Day».

   В акції візьмуть участь люди, незалежно від віку та географії. Українці із громад, міст та містечок, сіл та селищ об’єднаються заради досягнення спільної мети – порятунку планети від сміття. Акція відбудеться із дотриманням карантинних норм та правил техніки безпеки. Обов’язковою вимогою є наявність захисних масок, рукавичок та врахування соціальної дистанції.

   «У рамках акції буде реалізована кампанія «Побачив? Прибери!». Загальна ідея акції полягає в тому, щоб допомогти людям помітити глобальну проблему зі сміттям в навколишньому середовищі, разом зменшувати забруднення та не утворювати відходи, які сотні років будуть засмічувати Землю. Зробимо Україну чистою разом!», – закликає Президент Всеукраїнського молодіжного руху «Let’s do it Ukraine» - Юлія Мархель.

   У зв'язку з цим відділл освіти, культури і туризму, молоді та спорту Мізоцької селищної ради рекомендує приєднатися до Всесвітнього дня прибирання «World Cleanup Day»:

1) Учасниками є заклади освіти, підприємства, організації, об’єднання, всі бажаючі громадяни на території Мізоцької територіальної громади;

2) Обирайте забруднене місце й сміливо вирушайте вперед, підійдіть до цих заходів з оригінальною формою дозвілля;

3) Доставити сміття до сміттєзвалища;

4) Зробіть фото на локаціях до і після прибирання, зафіксуйте кількість чи об’єм зібраного сміття та відмічайте організаторів і учасників у соціальних мережах, щоб бути прикладом для інших.

5) Результати своїх прибирань фіксуйте на сторінці у фейсбук із хештеком #побачивприбери #letsdoitukraine #worldcleanupday

          Побачив? Прибери!

             Приєднуйтесь!

 

ВСЕСВІТНІЙ ДЕНЬ ПРИБИРАННЯ У МІЗОЦЬКІЙ ТГ



« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень