A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, культури і туризму, молоді та спорту Мізоцької селищної ради

Chromebook!

Дата: 16.01.2023 16:01
Кількість переглядів: 31

   Завершився 2022. Будуємо плани на 2023. Для освітян цей період - підведення підсумків І семестру. Варто зазначити, що семестр насичений та результативний. Ні повітряні тривоги, ні відключення світла не завадили учням та їх наставникам показати гідний рівень знань на ІІ етапі Всеукраїнських учнівських олімпіад та конкурсів з навчальних предметів. Найбільше призових місць здобули здобувачі освіти Мізоцького ліцею. Успішними були учні Білашівського, Ступнівського, Дерманського, Бущанського ЗО.

   З метою стимулювання педагогів, учні яких з року в рік піднімаються на найвищі сходинки, покращення дистанційної роботи із здобувачами освіти були розподілені між ЗЗСО хромбуки.

   Їх отримали усі ліцеї Мізоцької громади: Мізоцький - 5, Білашівський та Дерманський - по 3. Будеразький, Бущанський, Спасівський, Ступнівський - по 2. Хромбуки будуть закріплені за вчителями ЗО.

   Нагадаємо, що ця техніка надійшла у громаду з Департаменту освіти і науки Рівненської ОДА завдяки співпраці МОН України з компанією "Google" та за підтримки ЮНЕСКО в рамках проєкту "Ноутбук кожному вчителю".


« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень